No nii, nyt on sitte lusittu IELTS kielitesti ekaa kertaa. Koehan meni penkin alle, ku jannitti. Lukeminen oli torkeen vaikee, kuuntelussa herpaantu keskittyminen, puhuminen oli ihan ok ja parhaiten tuntu kirjottaminen menneen, mutta kirjotin ihan liian pitkat esseet. Ite tilanne oli aika hermojaraastava mutta onhan ohi. enitenhan harjottelin kirjottamista, kuuntelua en yhtaan ja lukemista joskus kauan sitte jonki verran. Puhumista tulee vakisinki harjoteltua paivittain, mutta mitenkaan erilaityisesti en testiin harjotellu, koska sen verran luotan kykyyni kommunikoija. Nii kauan menee hyvin ku en oo oma itteni. :D

No tanaan sitte menin hakeen tulokset, ootin keskiarvoks kutosta, ehka jostai saattas seiska tulla. Tarvin siis seiskan joka osa-alueesta ja asteikko on 1-9. No perkele, luettu 8.0, puhuminen ja kuuntelu 7.0 ja sit "hyvin" menny kirjottainen 6,5. Fuuuuuuuuuuck!! Nii lahella. Positiivisesti tosin yllatyin, mutta kyllahan nyt sitte tollanen yks puolikas rupee arsyttaan, ku joka kerta testi maksaa sen 330 dollaria. Mutta tiianpahan nyt tasoni ja ens kerralla tilanne ei ehka oo ihan yhta jannittava. Ja noilla arvosanoilla voin hakea kouluun tai teha monta muuta asiaa, jos silta tuntuu, mutta en rekisteroitya sairaanhoitajaks. No ei muuta ku uutta putkeen, kai.

Muita uutisia, nii loysin tanaan uuden kampan. Keskustassa, on kuntosali, sauna ja uima-allas ja kaks grillausaluetta. Mukava aussi kamppiksena. Kohtuuhintanen ja kaikin puolin tosi jees. Parin viikon paasta muutan. Ja siella ei oo kylma. Meijan nykysessa kampassa on ehka joku 15 astetta, joten voin kertoo, etta ei sita hirveen mielellaan kampee peiton alta pois.

Toita oon koittanu hakee. Tuloksetta. Pari paivaa olin yhessa firmassa joka jakaa energiansaasto-systeemeja asuntoihin (ne siis sammuttaa virran, jos tuntiin ei koske telkkariin ja sammuttaa siis kokoneen sen virran telkkarista ja muista siihen kytketyista laitteista). Ajatus sinansa tosi hyva, enegiansaato on suurta ja government rahoittaa kaiken. Mutta, koska taa ohjelma on ollu jo kaynissa 1,5 vuotta nii kaikillahan sellanen on jo. Ovelta ovelle mentiin niita tarjoomaan, mut olihan se nii perseesta et koulutuspaivan ja ekan paivan jalkeen sanoin hyvastit koko hommalle. Taalla on paljon noita firmoja jotka tekee samaa hommaa ja osassa on peruspalkka, osassa 100% komissio. No minahan oli jalkimmaisessa joten rahaa ei herunu. Makkaristakin tulin kielteinen vastaus, joten ny alkaa itsetunto oleen melkosen alhaalla, ku tuntuu ettei itaa tyota saa. Mutta jatkan yrittamista silti. Hauskaa oli ku menin ekana paivana koulutukseen ja tormasin siella yhteen tuttuun, joka asu samassa kampassa ennen ku menin balille. Mitka mahollisuudet!! Firmoja on tosiaan vissii kymmenia ja koulutuksia kahesti viikossa. No se siita. Nii ja perjantaina tormasin lahibaarissani yhteen tuttuun, joka asuaa ihan toisella puolen kaupunkia. Eli ei taa sittenkaa nii iso paikka oo, saman verran ihmisia ku suomessa.

Futis on edelleen kivaa. Yhen pelinki jo pelasin, seuraava on sununtaina. Olin aivan pihalla. Kunnossa on myos parantamisen varaa. Mutta hauskaa oli. en oo enaa pyorailly reeneihin, oon saanu kyydin nykyaan aina joltain. Ei oo motivaatiota polkee moista matkaa. Ja nyt tiian miten sinne paasee julkisillakin. Jei! Ja sitte ku muutan nii matka lyhenee huomattavasti, sit oon taas pyorailyetaisyydella. Joukkue on edelleen kiva ja pian on jotku kunnon kekkeritkin.

tassa tama raportti, ei oikein oo ihmeita tapahtunu (taaskaan). Mutta koti-ikava meni ohi ja oon ihan innoissani asumisesta taalla. Nyt vaa tosiaan tarvis toita loytaa, ettei tarvi tulla kotiin etuajassa ku rahat loppuu. Onneks on via se asuntosaastotili. :D Amen.