No nyt on vakuutus hankittu ja oleellista tässä on se, että hoitokuluilla ei oo ylärajaa. Tämänhän tarkottaa sitä, että kun saavun sieltä takas suomeen ambulanssilentokoneella, nii vakuutus korvaa. Hurraa! Meinas vakuutusyhtiössä käydessä alkaa alahuuli väpättään, ku virkailija kysy, että "mites tää kuolemanvaravakuutus, meneekö rahat omaisille?". Totesin, että en ajatellu kuolla siellä, mutta joo. Lueskelin vakuutusehtoja ja mikäli niitä osaan oikein tulkita, nii ne korvaa myös sen, jos myöhästyn vaihtolennolta. Eli en ehkä jääkään brysseliin. Ja koko tämä lysti makso 280e kun otin matkatavaravakuutuksenki, tosin vaan 500e asti.

Tänää on tilipäivä. Mukavasti tuli vähän ekstraa kolme päivän keikasta ja laitoin heti 2000e reissutilille. Kyllä se siitä karttuu. Koko ajan reissun lähestyessä oon tullu vaan pihimmäksi ja pihimmäksi. Alkuviikosta juoksin pitkin kaupunkia eri tarjousten perässä. Tai no, sokokselle piti mennä ostamaan nikotiinipurkat (huom. jo 5 vkoa ilman muuta nikotiinia) ja rahkat, jotta sais bonukset. Sitten anttilaan, koska siellä oli piltit tarjouksessa. no rahkaa ja pilttiä 8 purkkia, siinähän on melkei viikon ruoka. Tuli inasen mummomainen olo tästä kaupasta toiseen juoksemisesta, mutta säästin ainaki 40 senttiä. Anttilasta ostin ajatuksissani myös muovipussin, vaikka oli reppu ja se turha rahanmeno aiheutti rytmihäiriöitä. :D

Tänään päätin, että melbournesta lähen sitte gold coastille ja surfers paradiseen. Siellä näytti kivalta ku kattelin kuvia ja paikannimi kuulostaa melko houkuttelevalta. Siellä on myös maailman korkein asuinrakennus, mihin en astu varpaallanikaan. Löysin jo kivan hostellinki sieltä. Mainostivat näin:

Every night of the week there is something going on around the hostel, such as:
Our Famous Dive Inn Movies
$5 ALL you can eat BBQ poolside
The Backpackers Big Night Out (Club Crawl) (Wednesday and Saturday)
$7 All you can eat Domino’s pizza
Special Backpackers Nandos Card and Subway Ripper cards with awesome deals just for Sleeping Inn Backpackers!
Footie on the beach and more!

Kuulostas aika hyvältä. Ja sitte jotku ihmettelee, miten joku voi asua hostelleissa, kun on kunnon hotelleitaki. Monessako hienossa hotellissa on club crawleja tai halpoja mässäilyiltoja ja kuinka sellasissa tutustutaan ihmisiin? Sitte niissä on niitä tyyppejä, joille mikään ei kelpaa, huonetta vaihdetaan jatkuvasti ja voi voi kun sisämaassa ei saa merinäköalaa ja sohvakin on väärällä seinustalla eikä taulun värit miellytä. Mutta toisaalta, kukin tavallaan.

Oon alkanu myös reenaamaan mun narukäsiä. Kaivoin pikkuset käsipainot sängyn alta pölyttymästä. Aion näin siis valmistautua hedelmienpoimintaan. Nyt jaksan jo ehkä nostaa vesimeloonin maasta. Surffikuntoon ja hienoihin käsivarsiin on vielä matkaa, vaikka kiloja oonki saanu tässä tippumaan. Suunnittelin alkavani siellä reissussa reenaamaan ees vähän. Jäänee suunnitteluasteelle, mutta oishan siellä varmaan mukava esim. rullaluistella pitkin rantaviivaa. Ja vissii lähes kaikissa talonyhtiöissä on kuntosalit. Ajatus on tärkee, toteutus ei niinkään.

Satuin eilen töissä kahville kahesti samaan aikaan meijän oh:n kanssa. No sehän ei sitten tykkää yhtään, että lähen töistä pois. Molemmilla tauoilla se jännästi onnistu ujuttamaan johonki lauseeseen sen, että on se ikävää ku tulee uusia nuoria hoitajia ja sitte ne lähtee meneen. En ilmeisesti voi keskustella sen kanssa ees säästä ilman, että asia tulee mainituksi. Harmillista, koska ajattelin mennä tonne takasin töihin, jos takas reissusta tuun. Eikä ite oh:ssa muuten mitää vikaa oo, harmittaa vaan toi suhtautuminen. En tienny teholle mennessä, ettei sieltä pois saa koskaan lähtee. Vaan semmosta se elämä on. En anna satunnaisten mielipiteiden yhtään vaikuttaa mun matkaintoon, joka nousee jatkuvasti.

Tämmöstä tänään, saa nähä mitä huomenna.